• 10 MAJA 23

    Workshop in Management. Eksperckie czwartki

    Przed nami kolejny „Ekspercki czwartek” |„Workshop in Management” – tym razem w nieco zmienionej formule i w innym miejscu. Widzimy się 11 maja 2023 r. o godz. 11:00 w Sali Senatu w Rektoracie Uniwersytetu Szczecińskiego (Al. Papieża Jana Pawła II 22a, 70-453 Szczecin).

    Zapraszamy Was na spotkania z ciekawymi ekspertami!

    Program wydarzenia wygląda następująco:

    11:00 Otwarcie i powitanie gości – dr Aleksandra Gąsior, dr Barbara Czerniachowicz

    prof. dr hab. Andrzej Skrendo – Prorektor ds. Nauki Uniwersytetu Szczecińskiego

    11:15-12:15 Sesja 1. Debata z Przedsiębiorcami – Absolwentami US, przedstawicielami sektora MSP pt. „Szanse i zagrożenia w biznesie

    Moderator: dr Barbara Czerniachowicz

    1. Mikołaj Komór – 5th Element Sp. z o.o., Dragon Event Sp. z o.o.
    2. Kamil Doroszko – Labran Logistic
    3. Mateusz Kur – Owocowy Świat
    4. Hania Beza – Szczecińska Beza

    12:15-12:30 Kawowe WIR-owanie

    12:30-13:30 Sesja 2. Panel Dyskusyjny z młodymi Szczecińskimi Przedsiębiorcami pt. „Blaski i cienie własnej działalności

    Prowadzenie: dr Aleksandra Gąsior

    1. Filip Klim – Nad piekarnią, cafe & bistrot
    2. Damian Pepliński – Future Football Club
    3. Natalia Wiśnik – Freelancer, Fundacja Safe Animals
    4. Jakub Warzecha – visiFinanse sp. z o.o. Kooperacja z mFinanse S.A.

    13:30-14:00 Kawowe WIR-owanie

    13:3015:00 Sesja 3. „Oko w oko z Ekspertami” – Spotkania z przedsiębiorcami oraz osobami zajmującymi się wsparciem dla przedsiębiorców przy kawie (stoliki eksperckie)

    Prowadzenie: Monika Smoguła – Akademickie Biuro Karier Uniwersytetu Szczecińskiego

    Sesja 4 – Sesja 4 Posterowa (wirtualna)

    • Natalia Sevastianova

    „Rozwój przedsiębiorczości w Ukrainie”

    • Giuseppe Lanfranchi (University of Messina)

    „Green innovation”

    • Jan Żarski (AGH Akademia Górniczo-Hutnicza w Krakowie)

    „Materiały inżynierskie – Koszty ich wytwarzania. Jakie mają wpływ na środowisko”

    • Wiktoria Anysz, Jędrzej Bernat (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny)

    „Jacht zarządzanie produkcją”

    • Katarzyna Borowiecka (AGH Akademia Górniczo-Hutnicza w Krakowie)

    „Wpływ pandemii Covid-19 na sposób pozyskiwania żywności przez studentów krakowskich uczelni”

    15.00 Zakończenie

     

    Poznaj prelegentów powyższych sesji >tutaj<